با آموزش اجرای میکروسمنت درآمد خود را افزایش دهید
میکروسمنت در واقع نوعی پوشش سیمانی است که از ترکیب سیمان و پلیمر مایع ساخته میشود. این پوشش سیمانی برای طراحی نمای دیوارها، کفپوش و هر سطح دیگری در دکوراسیون داخلی و بیرونی کاربرد دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد به یادگیری اجرای این پوشش سیمانی علاقهمند هستند و قصد دارند که این کار به صورت حرفهای دنبال کنند. این افراد میتوانند در دورههای آموزشی ساخت و اجرای پوشش سیمانی میکروسمنت شرکت کنند و در این زمینه حرفهای شوند. آکادمی رنگ و ابزار، در اقدامی جدید، در کنار آموزش پتینه کاری حرفه ای اقدام به برگزاری کلاس های آموزش میکروسمنت کرده است. با ما همراه باشید تا در این مطلب به آموزش اجرای میکروسمنت بپردازیم.
آموزش فرایند آمادهسازی میکروسمنت
در حال حاضر پوشش سیمانی میکروسمنت در طراحی دکوراسیون داخلی و بیرونی محبوبیت زیادی پیدا کرده است. میکروسمنت یک پوشش تزئینی جذاب و مدرن است که از ترکیب یک بافت پلیمری و کامپوزیت آلی – معدنی به دست میآید. باید اشاره کرد که کامپوزیت آلی – معدنی میکروسمنت شامل سیمان، برخی رنگدانههای معدنی و طبیعی، رزینهای مبتنی بر آب و برخی افزودنیها میشود. فرایند اجرای میکروسمنت در سه مرحله اصلی انجام میشود؛ اولین مرحلهای که کارآموزان در دورههای آموزش اجرای میکروسمنت یاد میگیرند، آمادهسازی محلول اولیه میکروسمنت است.
میکروسمنت در واقع نوعی ماده بتنی با ساختاری ساده به شمار میرود؛ از همین رو آماده کردن آن برای اجرا کار چندان دشواری نخواهد بود. برای انجام این مرحله به ابزاری مانند سنگ سنباده نوسانی و دارای محور لنگ به همراه یک ماشین پرداخت سطوح نیاز دارید. دو مرحله بعدی شامل زیرسازی و در نهایت اجرای میکروسمنت میشوند که در ادامه آنها را به ترتیب بررسی میکنیم.
مرحله زیرسازی قبل از اجرای میکروسمنت
مرحله زیرسازی قبل از اجرای میکروسمنت اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که دوام و ماندگاری این پوشش سیمانی به زیرسازی آن وابسته است. در وقع زیرسازی و بتونهکاری به شکل صحیح، کیفیت و چسبندگی میکروسمنت اجرا شده را افزایش میدهد. در نتیجه شما با زیرسازی قبل از اجرای میکروسمنت در واقع از بروز مشکلات احتمالی در حین اجرا و پس از آن جلوگیری خواهید کرد. شما در دورههای آموزش اجرای میکروسمنت، یاد میگیرید که چگونه به شکل صحیحی مرحله زیرسازی و بتونهکاری را انجام دهید. باید بدانید که برای اجرای میکروسمنت، سطح اولیه باد کاملا تمیز شده و رطوبت آن گرفته شود. در واقع سطح باید بهگونهای تمیز شود که هیچ اثری از گردوغبار، رنگ یا باقیمانده گچ روی آن باقی نماند.
لازم است که سطح مورد نظر کاملا صاف بوده و برای خروج آب، شیب مناسبی داشته باشد. یک اقدام مهم دیگر در راستای زیرسازی، پر کردن درزها و ترکها با استفاده از چسب رزین و اپوکسی است. برای انجام این کار باید یک رو فایبرگلاس روی درز مورد نظر قرار داده و روی آن چسب اپوکسی را کاملا پخش کنید. در آخرین مرحله از زیرسازی باید بر روی سطح مورد نظر بتونهکاری انجام دهید تا به اندازه کافی چسبندگی داشته باشد و میکروسمنت از روی آن نریزد.
آموزش مراحل اجرای میکروسمنت بر روی سطوح مختلف
با شرکت در دوره آموزش اجرای میکروسمنت، شما تمام مراحل این کار را به طور کامل یاد میگیرید. برای اجرای میکروسمنت بهعنوان یک پوشش تزئینی باید ابزارهایی مانند ماله و غلتک داشته باشید. همچنین لازم است که در این کار مهارت پیدا کنید که با شرکت در دورههای آموزشی این حرفه، به مهارت کافی دست پیدا خواهید کرد. اولین مرحله در اجرای میکروسمنت، آمادهسازی سطح مورد نظر است که با مراحل آن آشنا شدیم.
سایر مراحل اجرای میکروسمنت شامل موارد زیر میشوند:
- تنظیم سطح مورد نظر
- اعمال میکروسمنت بر روی سطح
- سیلر و وارنیش میکروسمنت اجرا شده
تنظیم سطح برای اجرای میکروسمنت
طبق مراحل آموزش اجرای میکروسمنت، پس از آمادهسازی، باید سطح مورد نظر را تنظیم کنید. برای این کار ابتدا باید مش فایبرگلاس را روی سطح مورد نظر بکشید. باید بدانید که مش فایبرگلاس استحکام میکروسمنت را افزایش داده و نقصهای روی سطح را پوشش میدهد؛ در نتیجه سطح مورد نظر یکپارچه میشود. برای اینکه مش روی سطح باقی مانده و میکروسمنت بهدرستی روی آن قرار بگیرد باید روی مش، پرایمر قرار دهید.
اعمال میکروسمنت بر روی سطح؛ مرحله اصلی اجرای این پوشش تزئینی
اعمال میکروسمنت مرحله اصلی آموزش اجرای این پوشش تزئینی است. برای انجام این مرحله باید از یک ماله پلاستیکی مخصوص استفاده کنید که انعطاف بالایی داشته باشد. ابتدا باید میکروسمنت را بهوسیله ماله با ضخامت یک میلیمتر روی سطح کشیده و پخش کنید. در حین کشیدن ماله همواره به ضخامت و صافی سطح مورد نظر توجه داشته باشید.
باید حدود چهار ساعت صبر کنید که میکروسمنت کاملا خشک شود. در مرحله بعد باید با یک سمباده روی سطح میکروسمنت شده بکشید تا اثر مد نظر شما ایجاد شود. سپس با دستگاه مکنده را روی سطح بکشید و بعد دوباره مرحله اول را انجام دهید. اکنون صبر کنید تا لایه آخر خشک شود و سپس با سمباده سطح را دوباره زبر کنید. در نهایت پس از 12 ساعت سطح کاملا خشک خواهد شد.
زیباسازی و محافظت از میکروسمنت اجرا شده با استفاده از سیلر و وارنیش
در مرحله آخر از اجرای میکروسمنت باید اقدامات محافظتی و تزئینی انجام شوند. برای این کار باید سیلر برای گرفتن درزهای ایجاد شده روی میکروسمنت استفاده کنید. سیلر در واقع نوعی بتونه مایع است که با استفاده از آن میتوان تمام درزهای موجود روی میکروسمنت را بدون خراب شدن این پوشش تزئینی، پوشاند. در نهایت باید وارنیش یا همان لاک به میکروسمنت بزنید تا خاصیت نفوذناپذیری این پوشش افزایش پیدا کند. به این ترتیب میکروسمنت اجرا شده در برابر هر نوع ماده شیمیایی شوینده مانند آمونیاک و سفیدکننده مقاوم میشود. شما در دوره آموزش اجرای میکروسمنت این ظریفکاریها را یاد میگیرید.
شرکت در دورههای آموزش اجرای میکروسمنت آکادمی رنگ و ابزار
شرکت در دوره آموزش اجرای میکروسمنت میتواند دروازهای به فرصتهای شغلی جدید باشد. آکادمی رنگ و ابزار در زمینه انواع پوشش تزئینی دیوار و کف مانند پتینه و میکروسمنت دورهها و ورکشاپهای مفیدی را برگزار میکند. این دورهها و ورکشاپها فرصت مناسبی برای یادگیری حرفه پتینهکاری و اجرای میکروسمنت و کسب درآمد از این طریق هستند.
شما با شرکت در این دورهها و ورکشاپها میتوانید در زمینه پتینهکاری و اجرای میکروسمنت دانش زیادی کسب کنید و تکنیکهای این حرفه را یاد بگیرید. سپس با استفاده از دانش و مهارت به دست آمده شروع به کار در زمینه دکوراسیون داخلی کرده و کسبوکار خود را راهاندازی کنید. اگر قصد شرکت در دورههای آموزش آکادمی رنگ و ابزار را دارید، همین حالا به وبسایت ما مراجعه کرده و ثبت نام کنید.